Moj prvi intenzivni trening

Iz dnevnika zmagovalca...(Tadej Šprah)

Za mano sta dva super treninga; v torek smo pešačili na Piramido, kjer smo se na vrhu dobro razgibali in tudi trdo delali.Posledično sem se v sredo zjutraj zbudil z bolečino v mišicah še posebej v predelu trebušnih mišič, vendar  mi je ta občutek  zmeraj všeč, saj takrat vem, da sem dobro delal in da se telo razvija.

V sredo sva z Vitjo imela individualni trening, za mene je bila težavnost kar za visoko intenzivnega. Napravil sem kar nekaj sklopov vaj, za različne dele telesa, si precej povišal pulz za boljše topljenje maščob  ob enem pa sva  posnela  še nekaj izsekov iz treninga, katere si boste lahko ogledali v posnetku. Marsikatera izmed teh vaj izgleda precej enostavna, tudi v mojih očeh, ampak dokler  sam ne poizkusiš ne poznaš prave intenzivnosti in učinka, sploh če vaje pravilno izvajaš. Lahko povem, da me že sedaj bolijo noge in kar precej čutim mišice kljub temu, da je komaj sreda zvečer, kakšen bo šele  občutek jutri zjutraj?

Simulacija smučanja

Proti večeru smo se še dobili pod Kalvarijo, kjer smo se preizkusili na najnovejši napravi za treniranje smučarjev PRO-SKI simulator, ter z njo, eni bolj drugi manj, razvijali noge ter zadnjico. Po pravici je naprava zelo fajn in učinkovita, vendar sem bil že od jutranjega treninga tako utrujen, da sem napravo sicer preizkusil, vendar so imele mišice že dovolj napora.

Izboljšanje počutja

Kar se tiče telesnega počutja, sem poln energije, telo se pridno oblikuje, veliko se mi pozna na vzdržljivosti in vzdržnosti, pa tudi maščobne celice se pridno topijo, kar se vidi tudi ko stopim na tehtnico saj sem do sedaj  uspel z Vitjevo pomočjo izgubiti 6 kg.

Kako je Tadej napredoval v mesecih kasneje pa lahko preverite TUKAJ!

Živite zdravo in migajte z naravo, to je moj novi moto!

Pa do naslednjič, lep pozdrav Tadej