NAGRADNA IGRA: 30 DNEVNI IZZIV PREOBLIKOVANJA VAŠEGA TELESAVitja Sikošek ( VITJA.si ), vam v sodelovanju z  Medicinsko – estetskim centrom SKY pripravlja prav poseben 30 dnevni izziv, v katerem bomo eni izmed prijavljenih kandidatk omogočili:

BREZPLAČNE MERITVE BIOSIGNATURE ob začetku in koncu izziva, s katerimi se bo ugotovilo neravnovesje in se sestavila optimalna prehrana in plan jemanja prehranskih dopolnil za dosego zastavljenega cilja kandidatke. Oblikoval se bo plan treninga, v sklopu katerega bo nagrajenka 2 x tedensko trenirala sama, 2x na teden pa pod budnim očesom priznanega trenerja Vitja Sikoška.

Medicinsko – estetski center Sky pa bo nagrajenki omogočil, da vseh 30 dni izziva, s trenutno najaktualnejšo ponudbo aparatur na področju oblikovanja telesa( LPG ENDERMOLOGIJA, VELA SHAPE II in RADIOFREKVENCA) in pod budnim očesom specializiranih terapevtk zagotovil, da bo kandidatka do svojih zastavljenih ciljev prišla še hitreje in da bo proces rehabilitacije in preoblikovanja telesa še učinkovitejši.

VSE KAR MORETE ZA SODELOVANJE STORITI:

  • objavo všečkat na facebook strani VITJA.SI in skycenter.si ter jo deliti na svojem profilu.
  • oddati svojo prijavo do 31.12.2016 z vsemi podatki, aktualno fotografijo celotne podobe in zapisom zakaj izbrati prav tebe.
  • imeti zastavljen jasen cilj in biti pripravljene na največji izziv vašega življenja, ob podpori najstrokovnejše ekipe za preoblikovanje telesa, ki bo v prvem tednu novega leta eni izmed vas uresničila največjo novoletno zaobljubo.

ODDAJTE SVOJO PRIJAVO