Nova spletna stran

Po 18 mesecih je z dnem 15.11.2011 ugledala luč sveta nova spletna stran VITJA.SI. Maksimalno smo se potrudili, da bo sedaj bolje dostopna in pregledna za vse, ki jo redno obiskujete in jo še boste.

Vsebina so na novi strani še lažje dostopne, kakor je tudi boljša preglednost celotne strani.

NEKAJ NOVOSTI:

  1. Priljubljene vsebine lahko pregledate tako, da se z miško postavite nad sliko in vsebina teme se bo izpisala še preden jo boste kliknili.
  2. Bližnjice do vseh tem za lažjo navigacijo po strani.
  3. Kdor se zanima za sestavo individualnega treninga ali jedilnika lahko direktno prebere o tem in mi pošlje vprašanje.
  4. Vstop v spletno trgovino je lažje dostopen, kakor je tudi preogled izdelkov, ki so bili najbolj iskani v preteklosti. Spletna trgovina je na novi strani v celoti bolj pregledna in lažja za upravljanje.
  5. Odslej boste lahko v levem kvadratku spremljali najbolj aktualne teme, ki se bodo same menjavale v časovnem zamiku nekaj sekund.
  6. Največji kvadratek je zadnja najbolj aktualna vsebina, v časovnem zaporedju ji sledijo starejše objave.
  7. Facebook vtičnik omogoča, da "lajkate" stran Vitja.si na facebooku, ki je novejšega izvora zaradi enakosti imena, kakor tudi starejšo FB stran, ki je na svetu 18 mesecev. Odslej bo pod vsako vsebino možno tudi "lajkati" celotno stran Vitja.si, kakor tudi prebrano vsebino.

Zelo smo se potrudili, da bi vam, dragi obiskovalci stran bila všeč in upam, da smo to dosegli. Tudi v prihodnje vas vljudno vabim, da Vitja.si stran redno obiskujete in v vsebinah najdete čim več koristnih informacij.

Vaš trener,

Vitja Sikošek