S pomočjo Vitje, sem postal absolutni državni veteranski prvak na 100m prsno

V začetku oktobra 2015 sem se odločil, da bi nastopil na Evropskem veteranskem (masters) prvenstvu v plavanju v Londonu in na državnem veteranskem prvenstvu v Ljubljani. Po Googlu, facebooku, itd. sem iskal rešitev kako izboljšati svojo formo,  spraševal sem ljudi kaj bi bilo zame nabolj primerno in kako bi začel.... Hotel sem, da bi delal res načrtno in dosledno.

Odločil sem se za VITJA.SI.

Dalj časa sem VITJA.SI spremljal na facebooku, bral njegove bloge, zgodbe, strokovne članke in si rekel to je to. Hitro sem navezal stik, nato sva začela. Vse moje želje sem mu povedal na prvem sestanku. Seznanil me je z zadevami, ki sem jih prvič slišal, izmerila kožne gube, sestavila plan za treninge, jedilnik, dodatke in začela z resnim delom. Nato sva imela vsak mesec kontrole in rezultati so se kmalu pokazali. Iz meseca v mesec sem napredoval. Vmes so bile tudi krize ampak sva jih prebrodila.

Vse je bilo podrejeno planu in cilju (treningi na suhem in v vodi, jedilniki, dodatki...).Vse zahvalujoč VITJI. Ni pa šlo brez domače podpore, prijateljev in tudi masaža je bila na mestu.

In tako sem svoj cilj na 50m prsno iz 0:45.00 v septembru 2015 premaknil na 0:35,99. Razdaljo na 100m prsno sem zmogel v 1:25,48.

28.5.2016 sem postal absolutni državni veteranski prvak na 100m prsno, na 50m prsno sem bil absolutno tretji in za konec še zmaga kot PL Gorenjska banka Radovljica mešano štafeta 4 x 50m (2x moški, 2x ženska) za kar 32 sekund pred drugo uvrščeno ekipo.

Res sem zadovoljen in pod vtisom pozitivnih občutkov. Le z resnim in načrtnim delom, po zaslugi VITJA.SI (toplo ga priporočam) sem prišel do tako željenega cilja. Za naprej pa spet potrebujem naslednji plavalni izziv.

Aleš Rebec; 48 let, plavalni trener

******************

Aleš se je name obrnil po pomoč pri doseganju vrhunskega rezultata v športu, natančneje plavanju.

Opravila sva BIOSIGNATURE meritve in začela z delom. V večih mesecih sodelovanja sva koncept periodizacije treninga ter prehrane odlično zastavila in dosegla vrhunski rezultat.

1.mesto na državnem prvenstvu!

Obenem sva izboljšala tudi počutje, zdravje, formo, kondicijo in strukturno ravnovesje.

Alešu iskreno čestitam in se mu obenem zahvaljujem za zaupanje.

Če mi želite postaviti kakšno vprašanje, sledite tej povezavi in mi pišite.

Vaš trener,

Vitja Sikošek ; PICP coach level 2, BIOSIGNATURE practiotioner level 2