Trening za krepitev mišic celega telesa

Kakor vsak teden, smo tudi 24.septembra imeli trening v naravi. Bilo je čudovito vreme in z veseljem smo izkoriščali še zadnje jesenske sončne žarke.

Udeleženci smo se zbrali pri akvariju v mestnem parku in nato odšli na krajši pohod preko Piramide. Za tiste, ki so bolje fizično pripravljeni je bila pot malenkost težja, saj so odšli kar po največji strmini, ostali pa okoli. Vsi smo v glavnem prišli na vrh SREČNO!

Treninge seveda obiskujejo mlajši in starejši, dobro in malo slabše fizično pripravljeni, takšni, ki to počno v sklopu skupinske vadbe, takšni ki to počno v sklopu individualne vadbe in takšni, ki se za takšen trening odločijo v kombinaciji z jedilnikom oblikovanim po individualnih željah.

Če mi želite postaviti kakšno vprašanje, se pozanimati za ure treningov ali karkoli drugega, sledite tej povezavi in mi pišite.

Na drugem koncu Piramide, kjer se gozd konča, je začetek mestnega parka z velikim travnikom in čudovitim razgledom. Idealna točka za razgibavanje in Trening za krepitev mišic celega telesa.

Prvo smo se, kakor zmeraj segreli, nato pa začeli z vajami. Bile so precej intenzivne, ampak primerne za vsakogar. Kateri zmorejo več, naredijo vse, ostali pa počasi stopnjujejo težavnost iz treninga na trening. Vsekakor je za nekatere VISOKOintenziven.

Ker pa vse zabavno hitro mine, tudi naš trening ni bil izjema.

Veseli, da smo se razgibali in naredili nekaj dobrega zase, smo se vrnili proti domu..

Vaš trener,

Vitja Sikošek