VIDEO: Ksenija Pehlič Simončič zmaguje

"Začetek leta je, cilje imam zastavljene in vztrajala bom do konca. Izgubiti želim XX kilogramov, tebe Vitja bi pa pri tem projektu prosila za pomoč" so bile prve besede, ki sva jih s Ksenijo spregovorila in res je bilo tako. Za svoj cilj se je bila pripravljena trdno boriti in vztrajati! Natanko koliko kg je in bo izgubila, ostaja skrivnost vse dokler po končanem letu in pol ne zaključiva projekta in razkrijeva vse podatke. Danes je za nama 6 mesecev in -13kg!!! Čestitke Ksenija!!!

Priznam, da sem kot trener nanjo zelo ponosen. Številnim je lahko za vzgled! Pri svojih letih in začetnih kilogramih, ko so ji mnogi predpisovali negativen scenarij kako ne bo šlo, je zdaj že 6 mesecev na začrtani poti uspešna. Sproti dosega in presega zastavljene cilje, ter vsak drugi dan na treningu preseneča z novimi dosežki! V tem obdobju sva postala prijatelja in skupaj greva novim zmagam naproti!

Na posnetku si lahko ogledate izsek iz enega izmed najinih treningov in verjamem, da bo s tem, kakor je tudi njena VELIKA želja, marsikomu med vami dragi obiskovalci, dala moč, vzpodbudo in voljo da se nam pridružite v skupnem projektu SPRAVIMO SE V FORMO V VSEH ŽIVLJENJSKIH OBDOBJIH!

Seveda še kratek opis kako Ksenija trenira in se prehranjuje:

Za dosego zastavljenega cilja je vsekakor pomembna kombinacija treninga in prehrane. Ksenija velikokrat trenira s prijateljico Andrejo, ki jo vidimo na sliki, torej v paru (2 osebi). Tudi Andreja je v tem obdobju že izgubila 12kg. Zares pohvalno!. Treniramo vsaki drugi dan, deloma na fitnesu, deloma v naravi. Kakor ostali, s katerimi treniram, imata Ksenija in Andreja trening prilagojen njuni fizični pripravljenosti v obliki INDIVIDUALNEGA TRENINGA. Prehrana je vsekakor tudi prilagojena in predstavlja levji delež pri izgubi odvečnih kilogramov. Njun jedilnik izgleda tako, da imamo določeno obdobje obdobje dietiranja, nato pa obdobje zdravega načina prehranjevanja. Cilj ni samo izgubiti na kilogramih, temveč tudi izboljšati kondicijo, učvrstiti mišice in celotno zdravstveno stanje. Držimo se jedilnika, ki ga imata prilagojenega njunim zahtevam in potrebam v obliki INDIVIDUALNEGA JEDILNIKA.

Dodatki k prehrani, ki jih Ksenija uporablja za pomoč pri hujšanju:

Vaš trener

Vitja Sikošek