Splošni pogoji

Splošni pogoji poslovanja
Svetujemo vam, da pred uporabo strani spletne trgovine pazljivo preberete spodaj navedene Pogoje poslovanja. Z uporabo spletne strani izrazite svoje strinjanje z navedenimi pogoji. Če se s pogoji ne strinjate, vas prosimo, da ne uporabljate spletne trgovine vitja.si.  Upravljalec strani, podjetje Vitja.si ; izobraževanje in svetovanje na področju športa, Vitja Sikošek s.p., si  pridržuje pravico do spremembe pogojev na spletni strani vitja.si kadarkoli. Vse spremembe so zavezujoče za kupce, zato vam priporočamo, da si Pogoje poslovanja redno ogledujete.

Odgovornosti
Upravljalec vitja.si se trudi, da bi ta stran vključevala točne in ažurne informacije. Ob tem pa ne daje garancije ali jamstva za točnost informacij, prav tako ne prevzema nobene odškodninske ali druge odgovornosti za napake v vsebinah spletnih strani vitja.si. Slike artiklov so simbolične in ne predstavljajo dejanskega stanja (barve, dodatna oprema).

Podatki o upravljalcu
Spletno stran vitja.si  upravlja podjetje Vitja.si ; izobraževanje in svetovanje na področju športa, Vitja Sikošek s.p., Razlagova 1, 2000 MARIBOR, Davčna št.: 45242631. Matična številka: 1947656000. Podjetje ni zavezanec za plačilo DDV.

Piškotki na strani vitja.si:

Ime Namen Trajanje
cookie-agreed-sl Potrditev strinjanja z uporabo piškotkov 3 mesece
SESS93b0a3fbac039052add1cd3152eed6d2 (za vsako sejo na novo generirano ime) Uporabniška seja 1 mesec
has_js Preveri ali imate javascript vklopljen seja
__utma Google analytics Seja
__utmb Google analytics Seja
__utmc Google analytics Seja
__utmz Google analytics Seja
VISITOR_INFO1_LIVE Youtube 1 leto
PREF Youtube 1 leto
YSC Youtube Seja
use_hitbox Youtube Seja

Posredovanje podatkov
Neprijavljenim obiskovalcem spletne strani posredujemo naslednje podatke: uporabniško ime. Prijavljenim obiskovalcem spletne strani posredujemo naslednje podatke: uporabniško ime. Podatki, ki ne bodo posredovani tretjim osebam oz. jih bodo obdelovale samo osebe pod neposrednim nadzorom ekipe Vitja.si: naslov e-pošte, geslo v šifrirani obliki, telefonska številka, in drugi podatki zasebne narave. Podatek o piškotu bo za čas trajanja seje samodejno posredovan spletnemu brskalniku iz katerega bo uporabnik prijavljen v sistem.

Verodostojnost

  • Verodostojnosti vnešenih podatkov ne preverjamo.
  • Za objave odgovarjajo izključno njihovi avtorji.


Odgovornost obiskovalca spletne strani

  • Vsak obiskovalec vadi oziroma koristi informacije spletne strani Vitja.si na lastno odgovornost.
  • Vadeči v celoti prevzame tveganje glede poškodb, povezanih z uporabo informacij spletne strani Vitja.si.
  • Vse informacije na strani Vitja.si so izključno informativne narave in ne predstavljajo splošnega pravilnika glede izvedbe vaj oz. načina prehranjevanja posameznika.
  • Uporabniki spletne strani Vitja.si se mora o svojem zdravstvenem stanju prepričati pri svojem zdravniku.
  • Vsak obiskovalec je dolžan spoštovati ta pravilnik.